Sunday, May 29, 2011

Hectic May

It's freaking good to be back! Akhirnya, saya berkesempatan untuk nge-blog juga. Hal ini disebabkan oleh bimbel super intensif SNMPTN dan kegiatan mengurus souvenir untuk graduation night yang cukup menyita waktu senggang saya. Karena sekarang sudah di penghujung Mei, I wanna review what was happening on this month

  • LULUS! Officially, become an Alumni of SMA BINSUS MANADO on May 16th 2011. Goodbye high school, I swear I’m gonna miss it a lot!
  •  Dalam rangka acara Graduation Night SMA Binsus, saya didaulat sebagai koordinator souvenir. Mau tidak mau saya harus aktif mengurus semuanya mulai dari survei barang dan belanja ini-itu. Ohya, saya juga harus rela pulang dini hari sekitar setengah satu malam selama dua hari berturut-turut demi menyelesaikan kewajiban membungkus souvenir. Capeknya gak terkira, fiuuuuuh. But thanks a lot for helping me teammates Ron, Doy, Sindy, Don, include Bryan and Andrew too. Semuanya tidak mungkin bisa terselesaikan tanpa kalian.
  •  Graduation Night is finally held in Nyiur Melambai on May 19th 2011. Acara berjalan dengan lancar dan tak seburuk yang dikira. Well, that was the night that I will remember as long as I live. Schoolmates, I’m gonna miss you all! 
  •  This is it, one of the saddest moment in my entire life. MY BEST GIRL FRIEND ON EARTH in last 5 years, Claudia Lorenzia Core a.k.a Doy was leaving Manado for Denpasar on May 27th 2011. And I was crying so hard like a baby, ugh! Nothing can stop my tears from falling at that time. Well I really believe that I’ll see her again, someday. MISS YOU DOY :’)
  • Dalam rangka membayar kerja keras selama sebulan, kemarin panitia graduation night melakukan pembubaran panitia di Restoran Mawar Sharon, Wanea. We had lots of fun although a few of committee couldn't attend.
  • The last but not least, wish me luck for SNMPTN!
THIS IS THE BUSIEST AND MOST JOYFUL MAY I’VE EVER HAD!

Sunday, May 15, 2011

On Chat Endless Talking - In Person Awkward

Do I really fall for him? I don't know I still confuse with my feeling. All I know is I certainly admire him and I feel comfort with him. Uhm comfort? Yes I do. I love having conversation on twitter with him. I wish I could make it in reality not only on cyber world. But, it's gonna be quite hard because he is a shy person. He even doesn't have enough courage to greet me first. So? Should I make the very first move? the answer is absolutely yes. I hate to be an aggressive one but in this case prestige is not allowed. I think he would appreciate the girl that have a courage to greet him first. I think if I already having a conversation in reality with him, we'd be a nice friend and it may continues to......HAHAHAHA.

via gellyroll
via docesoutravessuras


I Miss Twelecthree

Honestly, I really miss my classmates, Twelecthree.
I miss studying, making jokes, laughing out loud, sharing, and doing silly things with them. Can I go back to the best moment when I'm with them even just for a while?


Anyway, the result of national examination will be announced tomorrow. I feel so damn nervous and a little bit worry. There's always a mini heart attack when I imagine about the result. But I believe and pretty optimist that we'll be graduated.

Sunday, May 8, 2011

Pertemuan Singkat Dengan Vierra

Halo semua hari ini saya akan bercerita mengenai kejadian yang saya alami hari ini. Rencana saya bertemu dengan Vierra (grup band favorit saya) bersama loyal partner in crime, Bell di bandara akhirnya terwujud. Kenapa di bandara? Karena Vierra gak perform di Manado tapi Kotamobagu, so I don't have wide chance to meet them personally at the hotel like I did last year. Hmm, so sad actually. Jadilah nyamperin ke bandara saja. Kalau Vierra perform di Manado pasti saya gak mungkin capek-capek jemput di bandara. Lah ini Kotamobagu? Gak janji deh kalo diijinin sama sang ortu kesana cuma buat nonton mereka.

Sekitar jam setengah sembilan pagi saya dan Bell pergi menuju bandara naik angkot panas-panasan. Karena naik angkot pastinya harus turun di depan gerbang bandara dan jalan kaki sekitar 50 meter ke bandaranya. Kocak abis lah jalan kaki berdua terus pake payung, just so you know ini bukan kali pertama tapi kali kedua kita ngelakuin hal ini, alasannya sama kok ketemu sang idola juga, hehe.

Sesampainya di bandara, kita menuju tempat kedatangan domestik lalu menunggu disana. Ternyata oh ternyata udah ramai aja dengan para Vierrania, ada yang udah bawa-bawa spanduk untuk menyambut kedatangan Vierra juga lho. Sayang banget sih, spanduknya dilarang dibuka sama security. Poor them.

Enaknya pas kita nyampe, pesawatnya juga udah nyampe jadi penumpang udah pada turun. Gak perlu nunggu lama-lama intinya sih. Pas Kevin muncul, sontak terdengar suara teriakan histeris dari para Vierrania. Whatta fantastic crowd! Saya dan Bell pun mencari-cari batang hidung Kevin eh tapi gak keliatan. *sigh* Jadi tiba-tiba ngebayangin Vierra aja rame gini, gimana Justin Bieber???

Oh iya gara-gara teriakan histeris itu, mereka sempat dimarahi orang-orang sekitar situ loh. Makanya Bell mengajak saya untuk pergi dari situ dan memilih menunggu di dekat mobil yang akan Vierra tumpangi, hahaha. Smart thinking! Kurang lebih sepuluh menit kemudian, Mas Herry (manager Vierra) muncul dan kita berdua pun menyapanya dengan hangat dan semangat tentunya! Mas Her melemparkan senyum dan tos-tosan sama kita kayak temen lama yang baru ketemu. Sempet ngobrol singkat saat itu dan tiba-tiba ada yang pegang-pegang pundak saya dan Bell, saya kira itu om-om yang ada deket situ. Udah takut campur geli lagi, hiii. Ternyata dugaan saya salah besar, pas noleh ke belakang bukan om-om melainkan Widy -_-" Abis noleh ke arah Widy, saya noleh ke sebelah kiri saya eh ternyata ada Kevin juga. Aw, dari deket bibirnya merah merona ya? Hihi.

Setelah itu, mereka buru-buru naik ke mobil dan langsung berangkat ke Kotamobagu. Kita pun nongkrong bentar di KFC lalu pulang ke rumah. Sayang banget gak sempet capture any photo, so sorry. Well, we really hope to see them again, tomorrow! Wish us luck, anyone? :)

2010 doc

Friday, May 6, 2011

When You Love Someone, You'll Be Waiting

These two songs from Endah N Rhesa are just so relevant to me right now.

I love you but it’s not so easy 
to make you here with me
I wanna touch and hold you forever
But you’re still in my dream
And I can’t stand to wait ‘till nite is coming to my life
But I still have a time to break a silence

When you love someone
Just be brave to say that you want him to be with you
When you hold your love
Don’t ever let it go
Or you will lose your chance
To make your dreams come true…

I used to hide and watch you from a distance
and i knew you realized
I was looking for a time to get closer
at least to say… “hello”
And I can’t stand to wait your love is coming to my life

When you love someone
Just be brave to say that you want him to be with you
When you hold your love
Don’t ever let it go
Or you will loose your chance
To make your dreams come true…

And I never thought that I’m so strong
I stuck on you and wait so long
But when love comes it can’t be wrong
Don’t ever give up just try and try to get what you want
Cause love will find the way….

When you love someone
Just be brave to say that you want him to be with you
When you hold your love
Don’t ever let it go
Or you will loose your chance
To make your dreams come true…




I start to write a love letter, 
when I first met you there
But I still keep it on my secret place
I’m not the only one who adores you anyway
But someday you will know that I am here

I’m just waiting for a moment to tell you
I’m waiting, and I’ll make you all mine
I’m just waiting, waiting, waiting…

I don’t care what people say 
about who you are and what you do

And all I see is that perfect lies in you
I believe that the time will come
 and we will be together

Oh I am so in love with you, 
and I’m falling, I’m falling for you



Wednesday, May 4, 2011

First Award

My first award! :-D


1. Give this award to 7 bloggers

2. Tell about yourself 
Ordinary person

3. Thank the blogger who gave you this award
Thank you so much Presticilla for giving me this award. Feel appreciated much :)

4. If you've ever been got this award, you'll still have to follow the rules
This is my very first award

5. Do the hole rules with heart
Alright ;)