Saturday, December 31, 2011

Meet Duette

Wehoooooo...I have a great day in the last day of 2011! Hari ini saya beruntung banget bisa ketemu sama Adri & Ozo, duo pendatang baru di industri musik Indonesia bernama Duette! Mereka berdua kakak-beradik yang baik dan ramah banget loh, ganteng pula heheh. Seperti biasa, saya bareng partner sejati, Bell nyamperin mereka di backstage abis sound check, sempet ngobrol-ngobrol terus direkam dan difotoin sama Chandra Erin. Eh tapi saya nyesel banget nih gara-gara gak foto bareng sama dia huhu. Well, thankyou soooooo much Duette! Nice to meet you both, I hope to see you very soon ^_^

Friday, December 30, 2011

Twelec3 Day Out


I met my old crazy classmates. Kinda sad that only half that could join, but we're still doing fun together. Having karaoke and photo session also talking about everythinggg in a place. Great to see you guys. I miss you all a lot!!!

Thursday, December 29, 2011

GOC Day Out


Me and my girl friends a.k.a gocers were hanging out together. Even we only spent the day by only having conversation and taking pictures of us but it was fun.

Thanks for coming Ron & Nix. This is actually dedicated for you, we miss you both so much. Good luck for your study there!! :)

Sunday, December 25, 2011

Poconggg

Halo pembaca setia,  kenalin nih cowo keren of the year versi saya.
Namanya Arief Muhammad a.k.a Poconggg.
Dia juga dinobatkan sebagai artist of the year versi Majalah Hai lho. Sesuatu!

Sebenernya dia itu ganteng tapi gak pake banget ya. Kalo pake banget mah Darius.
Jadi Arip itu ganteng tapi pake aja deh. #abaikan
Walaupun ganteng aja tapi saya tetep suka kok, karena dia punya daya tarik tersendiri. Muaheuhauhe.

Nah, pada suatu hari dimana saya mau ke kampus, saya mampir Gramedia bentar buat beli majalah sekalian mau ketemu temen juga. Setibanya saya disana, tiba-tiba temen saya bilang kalo PJP cover baru udah terbit terus ada tanda tangan asli Arief Muhammad!!!

Saya heboh!
Saya berontak!!
Saya makin ngelunjak!!!!!!
Saya ………… (udah gak tau mau ngomong apa lagi)

Gak nyampe hitungan ketiga, saya langsung nyari itu novel. Asli! Rasanya dapet novel bertandatangan asli itu seperti ngebelah atmosfer berlapis-lapis, meluncur bareng paus akrobatis, terjun ke rasi bintang palingggg manisssss. *ciumciuminnovel*

Saturday, December 24, 2011

Libur Telah Tiba

Setelah bersakit-sakit dahulu akhirnya bersenang-senang kemudian. *dadahdadahmaterikuliah*

UAS udah kelar dari tanggal 15 yang lalu, nunggu hasilnya keluar sampe tanggal 19. Alhamdulillah ya semua hasil memuaskan dan tidak ada remedial. Itu artinya minggu remedial bisa dirayain dengan kayang di jalan raya. Ehhh tapi engga jadi deh, jalanan macets bangets ciyyyn. Jadinya ngerayain bareng temen-temen belajar (ahseeek) a.k.a. 24/7. Kita berempat karaokean bareng, lanjut makan di Mcd, terakhir maen odong-odong yang rencana 30 menit jadi 60 menit lebih. *hoshosh* Asik kan? asik banget dooong. HAHAHAH. #maksa

Namun yang disayangkan, IP belum keluar juga. Katanya nanti tanggal 27. #keeppray

Anyway tanggal 17 yang lalu, saya sama temen-temen sekampus berbondong-bondong datang ke Malam Inagurasi FK Unsrat 2011 yang diadain di M-Icon dengan tema My Medical Romance, hmm.. semacam nama band rock gitu deh, oh itu My Chemical Romance. Nah, buat para cewek kostumnya white dress, kalo cowok hitam putih. Acaranya seperti penyambutan selamat datang mahasiswa/i baru, terus ada senior-senior yang dateng sama beberapa dokter juga. Pokoknya gitu deh.


Kegiatan saya pasca ujian bukan itu doang, tanggal 18 kemaren, kebetulan Sheila On 7 perform di Soft Opening Mantos 2 dan dengan sigapnya saya sama Ea nonton tuh konser mereka. Bela-belain pulang setengah dua belas malem naek angkot pula. #sheilaganksejati Terus, Ea bukannya balik ke kostan tapi ikutan pulang ke rumah saya. Ceritanya kostan dia udah tutup dari jam 10 dan tragisnya hp dia mati. Kasian yaah. *pukpukEa*

Terakhir saya mau cerita, kemarin dulu saya sama temen-temen cewek jaman SMP yang biasa disebut Gocers ketemuan terus lakuin sebuah ritual alias bikin scrap buat temen yang ulang tahun atau pindah ke luar kota. So(k) sweet ya? Gue, Bell, Lion, dan Lon belanja perlengkapan terus berangkat ke rumah Don.
Di rumah Don, kita bikin scrap yang didedikasikan buat Ron, dia emang belum ulang tahun tapi waktu dia berangkat untuk mengejar ilmu di luar daerah kita gak sempet ngasih apa-apa. Jadilah sempetnya sekarang bikin buat dia. Nah, selain bikin buat dia, yang lain bikinin buat saya ternyata loh, hahaha.

Especially for Ron
Gocers makasih banget, ini keren sekali!
Me + Arip = ♥

Setelah selesai bikin scrap, Gocers langsung bergegas menemui Ron di salah satu pusat perbelanjaan terkenal di Manado. Yon menjadi modus untuk menanyai keberadaan dia, jadi ceritanya ini misi rahasia. Gocers bikin semacam surprise kecil-kecilan gitu deh. #gaya Nah, pas sampe di lokasi, Yon duluan ketemu sama Ron, terus yang lain nyusul beberapa menit kemudian dan ternyata dia kaget! Sampe meneteskan air mata pula. Hiks hiks. Semuanya berpelukaaaaan #tubbiemodeon #momentoftheday #misiberhasil #hore

Sunday, December 11, 2011

Meet Kahitna

Right on December 7th, saya dan temen seperjuangan Bell ketemu sama Kahitna. Walau kita berdua gak nonton konser mereka karena besoknya ujian praktikum fisika, tapi kita sempet nonton mereka pas sound check, yippieeee! :D

With a high talented musician Yovie Widianto

Monday, November 28, 2011

Godaan

...dan kemudian saya tergoda menulis sesuatu di blog ini.

Dengan beraninya saya meluangkan waktu membuka blog bahkan posting di saat yang benar-benar genting. Saya menyebutnya genting, karena seharusnya saya mencari bahan diskusi tutorial besok, lalu belajar untuk ujian semester. Tapi apa daya, saya tak bisa membendung godaan ini.

Sejujurnya, godaan adalah hal yang sangat sulit untuk dihindari. Apalagi saat menjelang ujian. Semakin dekat ujian, maka semakin banyak pula godaan yang menghampiri. Seperti yang saya alami saat ini, saya tergoda nge-blog padahal ujian sebentar lagi, tergoda oleh twitter, tergoda nonton film baru, tergoda beli buku/novel baru, dan lain-lain. Inikah cobaan menjelang masa ujian?

Godaan memang akan selalu mengganggu dan membayangi setiap waktu. Tergantung bagaimana cara kita men-handle godaan yang datang. 


Dua godaan terbesar saat ini.


Image source : 1 | 2

Thursday, November 24, 2011

Movie Marathon

Praktikum-praktikum kimia selama seminggu akhirnya usai sudah. Saya pun kembali mencari penyegaran untuk lepas dari kepenatan dengan nonton dua film sekaligus di bioskop hari ini.

Film pertama yang saya saksikan adalah Breaking Dawn! This movie is just great. I love the wedding of Edward & Bella, also the lovely honeymoon they had in Esme Island. But I hate the part when Bella got a baby inside and she looked so terrible day by day. I'm currently jealous with the way Cullen's family and Jacob protect Bella, that. is. just. too. sweet!


After Breaking Dawn-ing, lanjut dengan Poconggg Juga Pocong. Agak nyesek sebenarnya nonton yang ini, abis telat setengah jam karena dengan bodohnya lupa jam berapa filmnya main. Yaudah lah ya, yang penting nonton pas hari pertama tayang! Film yang bergenre komedi romantis ini bener-bener juara. Berhasil ngocok perut dan bikin ketawa sampe ngeluarin air mata bahagia. HAHAHA. Ajun sebagai Poconggg dan Nycta Gina sebagai Kunti berhasil bikin filmnya hidup. Film komedi sih iya tapi tetep ya adegan galau-nya wajib. This movie is high recomended! "Apa jadinya dunia di mata seikat pocong?" #PJPTheMovie


Image source : 1 | 2 | 3

Galau

Cewek yang sedang jatuh cinta adalah stalker paling hebat.

Jatuh cinta diam-diam itu beda tipis sama bunuh diri pelan-pelan. - @popokman

Jikalau mencintaimu membahayakan hatiku, biarlah aku celaka dalam bahagia.

Aku merindukanmu tanpa niatan. Aku mencintaimu tanpa rencana.

"Tuhan bersama mereka yang belom juga ditembak sama gebetannya." - @luluiii

P.S : Beberapa kalimat galau terfavorit yang tak sanggup diretweet. | Source : RadioGalauFM

Sunday, November 20, 2011

November Playlist

Remember You - Siti Nurhaliza feat. Sean Kingston
The One That Got Away - Katy Perry
Give Your Heart A Break - Demi Lovato
Blackout (My Only Love) - Pixie Lott feat. Ke$ha
All About Tonight - Pixie Lott
5 O'Clock - T-Pain feat Wiz Khalifa and Lily Allen


Saturday, October 22, 2011

Random October

Hello, come back again! Guess, I haven't write anything almost for a month. Classic reason, don't have much time to spend for blogging. Assignments and exams imprison me. I think I am gonna post something random.

I had exams two weeks ago and got good grades. That was satisfying, so damn proud of my self! Just believe that if you work hard seriously then you'd get the result that might beyond your expectation.

After all exams are done, we got one week off! Finally, I could breath easily. During the off week, I took time to meet Vierra in Meet & Greet. I only saw them in distance. That was really tragic actually 'cause I couldn't even watch their live concert and meet them personally like I did last year for some reason </3

Saturday, September 10, 2011

Levitation


A couple days ago, I read a magazine and found a recommended site in an article, http://yowayowacamera.com/. Natsumi Hayashi is the owner of the blog, she lives in Tokyo and the unique thing of the blog is she mainly photographs levitating self-portrait. Very inspiring!

Tuesday, September 6, 2011

18.

I'm officially 18 now. Get old? Yes. Grow mature? A must!

Nothing I can say, except a deep thankful and grateful to the almighty Allah SWT for everything, especially a life in this new age.

I appreciate a lot to those who gives me birthday greeting and some wishes, it really means to me. Thank you, thank you, and thank you! :-)

Saturday, August 27, 2011

Happy Holiday

Hello bloggers, happy holiday! Sorry for the lack update, have been busy with college thingy. It's my first day of holiday and I don't think I have specific plan to do for today. As usual, I'm gonna stay online for hours, watch TV, or maybe go out to shopping store buying new clothes for lebaran. Lebaran is coming soon and I'm soooo excited. The moment that I'm longing yet waiting every year. But, I think this lebaran wouldn't be special, because I can't join the big family gathering for the certain reason :''( I really hope even without them I can celebrate it with my friends here. And yeah, plan a reunion in this so-short-holiday with high school friends might be a good idea!


Minal aidin wal faidzin. Please sincerely forgive all my fault that I have done all this time.





Saturday, July 30, 2011

Pra Ospek

It's good to be back! I finally have time to post something after this hard week. Sebagai calon mahasiswi, saya harus mengikuti sebuah kegiatan wajib yaitu pra ospek. Pra ospek yang dilaksanakan selama dua hari dari pagi sampai sore itu benar-benar menguras tenaga dan pikiran saya. Lelah, letih, dan lesu yang dirasakan selama mengikuti kegiatan tersebut. Selama mengikuti kegiatan, rambut saya dikepang menggunakan karet gelang sesuai tanggal kegiatan dilangsungkan yaitu 28 dan 29, lalu membawa atribut dan perlengkapan 'aneh' lainnya. Kemudian pada tanggal 2, 3, dan 4 nanti saya akan mengikuti kegiatan sesungguhnya, ospek. Wish me survive everyone! :)

Thursday, July 21, 2011

Janice & Sonia (Jayesslee)

Jayesslee are Janice and Sonia, they are twins. They were born in Sydney, Australia but their parents are Korean. They exactly have a really beautiful voice. Watch their videos and you're gonna be amazed. Enjoy! :)











Tuesday, June 28, 2011

Sunday, June 19, 2011

Recent Playlist

Actually, music is my best kind of mood booster. When I listen to my favorite tracks, my mood could turn up high. Here's my recent playlist. Listen to it and play out loud. Enjoy :D

via Histericc
Last Friday Night (T.G.I.F.) - Katy Perry
Jet Lag - Simple Plan feat. Natasha Bedingfield
Stereo Hearts - Gym Class Heroes feat. Adam Levine
We Own The Night - Selena Gomez & The Scene feat. Pixie Lott
Chasing Pavements, Someone Like You - Adele
Uncharted - Sara Bareilles
Brighter Than The Sun - Colbie Caillat
Me - Dev
Yeah3x - Chris Brown
Higher - Taio Cruz feat. Kylie Minogue
The Edge of Glory - Lady GaGa
Boyfriend, Worldwide, Nothing Even Matters - Big Time Rush
Take Your Sweet Time, Come To Me - Jesse McCartney
Silly Love Songs - Glee Cast (The Warblers)

Friday, June 17, 2011

Big Time Rush

Big Time Rush!!!! I currently love them since I listen to their album titled BTR and oh they are so cute anyway. So I would like to write about them.

via btrgraphics

Big Time Rush also known as BTR is an American pop group created by Nickelodeon Viacom Music and TV Productions, that signed a record deal in 2009, and was made known by the American television series, Big Time Rush. Let me introduce their self.
Kendall
via j-14
Kendall Francis Schmidt was born in Wichita, Kansas, U.S. on November 2, 1990. He is the youngest of three. He is an American actor, singer, and dancer. He is best known for playing as Kendall Knight from Big Time Rush.

James
via fuckyeahattractiveleadsingers
James David Maslow was born in New York, U.S. on July 16, 1990. He is an American actor, singer, and dancer. He is best known for playing the role of James Diamond on Nickelodeon's Big Time Rush.

Carlos
via tvguide
Carlos Roberto Pena, Jr. was born in Columbia, Missouri, U.S. on August 15, 1989. He is aAmerican actor, singer, and dancer. He is best known for starring on the Nickelodeon series Big Time Rush as Carlos GarcĂ­a.

Logan
via fanpop
Logan Philip Henderson was born in North Richland Hills, Texas on September 14, 1989. He is an American singer. He is best known for his starring role as Logan Mitchell on the Nickelodeon series, Big Time Rush.


Their debut album titled BTR was released on October 11, 2010. 
via kazaa
1. Till I Forget About You
2. Boyfriend
3. City Is Ours
4. Nothing Even Matters
5. Worldwide
6. Halfway There
7. Big Night
8. Oh Yeah
9. Count On You feat. Jordin Sparks
10. I Know You Know feat. Cymphonique
11. Big Time Rush

Sunday, June 5, 2011

Just So You Know

It's funny when I want to tweet or re-tweet something that exactly related to me but I just can't because I don't want him to read it. So? The other way is writing it on blog. :)

The worst feeling is when someone makes you feel special, then suddenly leaves you hanging, and you have to act like you don't care at all. -

I'm not ignoring you. I'm just waiting to see if you'll make an effort for once. -

If you love me, will you please tell me? Because I spend every waking moment thinking about the possibility of us. -

Sometimes I keep my feelings to myself because it's hard for someone else to understand. -

My words can't describe everything about you.. is just too much to tell. -

Should I smile with full of happiness for being your friend, or cry in the deepest pain for can't be more than that? -

I just missing you right now, don't you know it? -

It's not the waiting that's hard to do. It's the feeling of being scared, that you will not have the one that you're longing for. -@WeEatQuotes

Missing you could turn from pain to pleasure, if I knew you were missing me too. -@WeEatQuotes

I'm waiting for you to say hello first, don't tell me you're doing the same? -@WeEatQuotes

When you miss someone so much you can't even think of anything else. -@WeEatQuotes

Don't make a special person miss you so much. Try to keep in touch, because missing often times leads to forgetting. -@WeEatQuotes

It's like; I want you to know, I just don't want to tell you. -@WeEatQuotes

The chances are slim that you're reading this, but I love you. -

Friday, June 3, 2011

June.

Welcome June! It's the middle of 2011. The time flies so fast. I started the 1st of June by doing SNMPTN test. Well, I already did my best I hope I could be 'the chosen' one.

Since SNMPTN course was already done, I have no idea what to do at home. Stay at home everyday is freaking me out. I want to have a holiday to refresh my mind but my parents may not allow me because I am not accepted yet in any university. Pathetic. It's just like I don't have any spirit to face this whole month. I keep wondering that this June may be boring but I hope not, it must be more wonderful than May and gonna surprises me with lots of good things. :)




Sunday, May 29, 2011

Hectic May

It's freaking good to be back! Akhirnya, saya berkesempatan untuk nge-blog juga. Hal ini disebabkan oleh bimbel super intensif SNMPTN dan kegiatan mengurus souvenir untuk graduation night yang cukup menyita waktu senggang saya. Karena sekarang sudah di penghujung Mei, I wanna review what was happening on this month

  • LULUS! Officially, become an Alumni of SMA BINSUS MANADO on May 16th 2011. Goodbye high school, I swear I’m gonna miss it a lot!
  •  Dalam rangka acara Graduation Night SMA Binsus, saya didaulat sebagai koordinator souvenir. Mau tidak mau saya harus aktif mengurus semuanya mulai dari survei barang dan belanja ini-itu. Ohya, saya juga harus rela pulang dini hari sekitar setengah satu malam selama dua hari berturut-turut demi menyelesaikan kewajiban membungkus souvenir. Capeknya gak terkira, fiuuuuuh. But thanks a lot for helping me teammates Ron, Doy, Sindy, Don, include Bryan and Andrew too. Semuanya tidak mungkin bisa terselesaikan tanpa kalian.
  •  Graduation Night is finally held in Nyiur Melambai on May 19th 2011. Acara berjalan dengan lancar dan tak seburuk yang dikira. Well, that was the night that I will remember as long as I live. Schoolmates, I’m gonna miss you all! 
  •  This is it, one of the saddest moment in my entire life. MY BEST GIRL FRIEND ON EARTH in last 5 years, Claudia Lorenzia Core a.k.a Doy was leaving Manado for Denpasar on May 27th 2011. And I was crying so hard like a baby, ugh! Nothing can stop my tears from falling at that time. Well I really believe that I’ll see her again, someday. MISS YOU DOY :’)
  • Dalam rangka membayar kerja keras selama sebulan, kemarin panitia graduation night melakukan pembubaran panitia di Restoran Mawar Sharon, Wanea. We had lots of fun although a few of committee couldn't attend.
  • The last but not least, wish me luck for SNMPTN!
THIS IS THE BUSIEST AND MOST JOYFUL MAY I’VE EVER HAD!

Sunday, May 15, 2011

On Chat Endless Talking - In Person Awkward

Do I really fall for him? I don't know I still confuse with my feeling. All I know is I certainly admire him and I feel comfort with him. Uhm comfort? Yes I do. I love having conversation on twitter with him. I wish I could make it in reality not only on cyber world. But, it's gonna be quite hard because he is a shy person. He even doesn't have enough courage to greet me first. So? Should I make the very first move? the answer is absolutely yes. I hate to be an aggressive one but in this case prestige is not allowed. I think he would appreciate the girl that have a courage to greet him first. I think if I already having a conversation in reality with him, we'd be a nice friend and it may continues to......HAHAHAHA.

via gellyroll
via docesoutravessuras